FIXX Totaalbouw is “Thuis op ieder bouwterrein”

FIXX Totaalbouw is “Thuis op ieder bouwterrein”. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, en werken voor zowel lokale als voor landelijke opdrachtgevers.

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u een breed scala aan bouwkundige-, installatietechnische-, en interieur technische activiteiten bieden. Of het nu gaat om een complete nieuwbouw of (gedeeltelijke) restyling van uw kantoor, winkel of bedrijfspand, met ons beschikt u over de juiste bouwpartner.

Bij FIXX Totaalbouw is het belangrijkste uitgangspunt dat uw ideeën op een snelle, accurate, duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Dat gaat het beste als we niet alleen bouwcapaciteit in de uitvoeringsfase leveren, maar zo vroeg mogelijk bij uw plannen betrokken zijn.

Als onze opdrachtgever het wenst, nemen we graag de totale bouw zorg uit handen. Vanaf de ontwerp fase tot en met de oplevering van het project. Daarom streeft FIXX Totaalbouw naar het opbouwen van een vertrouwde en duurzame relatie met de klant.